Gárdos Gábor Németh László díjat kapott

máj 30, 2014 | Archív

Pedagógusnap alkalmából Németh László díjat kapott Gárdos Gábor, a magyar női kardválogatott vezetőedzője. Az EMMI-ben rendezett ünnepségen a kitüntetést Balog Zoltántól, az emberi

Pedagógusnap alkalmából Németh László díjat kapott Gárdos Gábor, a magyar női kardválogatott vezetőedzője. Az EMMI-ben rendezett ünnepségen a kitüntetést Balog Zoltántól, az emberi erőforrások miniszterétől vehette át Gárdos Gábor. Gratulálunk!

Magas állami kitüntetést kapott Gárdos Gábor, a magyar női kardválogatott vezetőedzője. “Charly” az évtizedes kimagasló nevelőmunkájáért kapta az elismerést, a Németh László díjat. A hivatalos szövegezés alapján a “Gyermekek harmonikus személyiségformálása terén végzett kiemelkedő oktató, nevelő és gyógypedagógiai munkája elismeréseként” osztják ki évente ezt a díjat, melyet sportágunk vívómestere kapott.

 

gardosgabor[1]
Balog Zoltántól, az emberi erőforrások miniszterétől vette át a kitüntetést Gárdos Gábor.
 
És ha belegondolunk abba, hogy éppen ebben az esztendőben lett junior egyéni Európa- és világbajnok Márton Anna, akinek közel egy évtizede egyengeti az útját a páston és azon kívül is Gárdos Gábor, akkor senkinek sem lehet kétséges, hogy nagyszerű helyre került ez a kitüntetés. A Németh László díjat Balog Zoltántól, az emberi erőforrások miniszterétől vehette át a szakember, aztán nem sokkal később indult is edzést tartani, elvégre tanítványainak alig egy hét múlva következik a strasbourgi Európa-bajnokság… 
 

Gárdos Gábor kitüntetéséhez szívből gartulálunk! 

2014. május 30.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események