Gedővári Imre végső búcsúztatása

máj 29, 2014 | Archív

Csodálatos kardvívónk, az olimpiai és világbajnok Gedővári Imre temetése jövő szerdán, június 4-én délután 2 órakor kezdődik a Farkasréti temetőben.GYÁSZJELENTÉS Gedővári Imre

Csodálatos kardvívónk, az olimpiai és világbajnok Gedővári Imre temetése jövő szerdán, június 4-én délután 2 órakor kezdődik a Farkasréti temetőben.

GYÁSZJELENTÉS

Gedővári Imre lányának kérése a magyar vívó-társadalomhoz:

„Kedvesek!

 

Édesapám búcsúztatására 2014. június 4-én 14 órakor kerül sor a Farkasréti Temető Makovecz termében. Végső nyughelyére 15.30 perckor kísérjük a Temető Hóvirág utcai részéhez. Apukám mindig azt mondta, hogy ő MINDENT a sporttól, a VÍVÁSTÓL kapott, így végakaratát teljesítve a heteken belül létrejövő Gedővári Imre Alapítványt szeretnénk támogatni az alábbiak szerint.
Mivel a virágok hamar elhervadnak, viszont a rájuk szánt pénz felszerelést, kardgépet, pástokat jelent a jövő kis vívóinak, ezért kérünk Mindenkit, aki szeretne elbúcsúzni Apától, az a koszorúra szánt pénzösszeget (névvel vagy anélkül) egy lezárt borítékba helyezze el és azt a ravatalnál elhelyezett Alapítványi lezárt dobozba tegye majd be.

 
Belekezdtem egy könyv írásába Utolsó asszó címmel, amelybe szeretném ha olyan személyes történetek is bekerülnének, amelyek Apa sportszeretetéről, kitartásáról, emberségéről szólnak. Így kérek Mindenkit, akinek van egy-egy ilyen története Apáról azt szintén borítékban helyezze el ebbe a dobozba. Bízom benne, hogy Apa akaratát megértitek és rengeteg kis vívópalántát tudunk támogatni, hogy újra fényes legyen az a magyar kard.
 
Szeretettel,

 

Gedővári Dóri”

2014. május 29.

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM