Gratulálunk a magyar labdarúgó-válogatottnak!

jún 22, 2016 | Archív

Szász Emese bronzérme mellett egy emberként örült küldöttségünk a magyar labdarúgó-válogatott fantasztikus csoportelsőségének a franciaországi Európa-bajnokságon. A Portugália

Szász Emese bronzérme mellett egy emberként örült küldöttségünk a magyar labdarúgó-válogatott fantasztikus csoportelsőségének a franciaországi Európa-bajnokságon. A Portugália elleni 3:3-as sikert közösen ünnepeltük Torunban. Félreértés ne essék, azért nézzük a laptopot, mert a háttérben látható tévén a lengyelek az izland-osztrákot közvetítették. A balgák… Hajrá, magyarok, csak így tovább, fiúk!

magyar portugál Vezetünk!!! (Egy további szurkoló, Boczkó Gábor felvétele)

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.