Három magyar hölgy a szentpétervári táblán

febr 26, 2014 | Archív

Három magyar női tőröző jutott a legjobb 64 közé az oroszországi Világkupa-versenyen. Varga Kati és Varga Gabi közvetlenül a csoportkörből, Knapek Edina egy direkt kieséses asszó

Három magyar női tőröző jutott a legjobb 64 közé az oroszországi Világkupa-versenyen. Varga Kati és Varga Gabi közvetlenül a csoportkörből, Knapek Edina egy direkt kieséses asszó után biztosította a helyét a csütörtöki folytatásban.

Eredmények. Női tőr egyéni Világkupa-verseny, Szentpétervár, 109 induló. A csoportmérkőzéseken: Varga Katalin 5 győzelem/0 vereség (továbbjutott), Varga Gabriella 4/1 (továbbjutott), Knapek Edina 4/2, Lupkovics Dóra 2/3, Jeszenszky Szilvia 2/4.

A 64 közé jutásért: Knapek-Paliszewska (lengyel) 15:12, Lupkovics-Behr (német) 10:15, Jeszenszky-Mjasnyikova (orosz) 10:15. 

A csütörtöki 64-es táblán: Varga K.-Camiletti (olasz), Varga G.-Sheppard (brit), Knapek-Zagidulina (orosz).

2014. február 26.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események