Használjátok az eseménynaptárt!

szept 14, 2017 | Archív

Új szolgáltatással bővül honlapunk. A jobb felső sarokban található “Eseménynaptár”-ban az aktuális napokra kattintva megtalálhatóak a versenykiírások, élő eredmények, illetve a végeredmények.

Megújult honlapunkon számos olyan szolgáltatás is taláható, amely korábban nem volt. Az egyik ilyen az “Eseménynaptár”. Ez a honlap jobb felső részében, piros mezőben található. Rákattintva az aktuális naptár látható, melyben zölddel jelöltük azokat a napokat, melyeken hazai, vagy nemzetközi, magyar vonatkozású vívóverseny lesz. Erre kattintva előjönnek a versenykiírások, illetve a livescore-ra, vagy livestreamre mutató linkek, a verseny után pedig az eredmények. 

Azaz minden, ami verseny előtt, közben és után fontos lehet… Használjátok az eseménynaptárunkat, jó böngészést kívánunk!

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM