I. Országos Suli Vívótalálkozó 2016. 03. 11.

febr 8, 2016 | Archív

Március a vívásról szól, hiszen az olimpiai kvalifikációt is jelentő budapesti párbajtőr Grand-Prix előtt a kisebbek is megvívhatnak egymással.Az „Országos sulivívás programban”

Március a vívásról szól, hiszen az olimpiai kvalifikációt is jelentő budapesti párbajtőr Grand-Prix előtt a kisebbek is megvívhatnak egymással.

Az „Országos sulivívás programban” résztvevő közel 100 iskola számára vívótalálkozót szervez a Magyar Vívó Szövetség március 11-én, pénteken. A kicsik tudáspróbán mutathatják meg mit tudnak, a nagyobbak versenyen vívhatnak meg egymással, a legjobbak pedig értékes ajándékokkal térhetnek haza. A résztvevők a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban találkozhatnak és beszélgethetnek a sportág emblematikus olimpiai és világbajnokaival. A programban résztvevő iskolák találkozóját a pást mellett, az asszók között szórakoztató és pihentető programok, tombola, és további meglepetések egészítik ki. A kisebbek versenye mellett a tudásukat bemutató, valamint az iskolai vívás és utánpótlás-nevelés jelentőségét is hangsúlyozó eseményt Nagy Tímea, kétszeres olimpiai bajnok nyitja meg. A találkozóig ismert vívóink bármelyik iskolában felbukkanhatnak egy-egy testnevelés órán, hogy felhívják a figyelmet a programra.

Versenykiírás

 

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM