Kadet és junior tőr előválogató – 2018 június

máj 15, 2018 | Archív

Figyelem! A kadet férfi és női tőr előválogatók helyszíne és időpontja, míg a junior férfi és női tőr előválogatók helyszíne megváltozott. Részletes leírás a bejegyzésben!

Tisztelt Egyesületek!
Kedves Sportolók!

A korábban 2018. június 2-ra, hódmezővásárhelyi helyszínnel kiírt junior női és férfi tőr előválogató helyszíne megváltozott. A versenyszámok Budapesten, a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban kerülnek megrendezésre.
A versenykiírás elérhető a versenykiírások menüpontban.

A szintén erre a hétvégére kiírt kadet női és férfi tőr előválogató esetében pedig nem csupán a helyszín, hanem az időpont is megváltozott. A versenyre egy héttel később – 2018. június 10-én – az Olimpiai Reménységek Versenyének (ORV) keretében kerül sor, melynek helyszíne szintén Budapest, szintén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok.
A versenykiírás ebben az esetben is elérhető a versenykiírások között!

Megértésüket megköszönve, mindenkit szeretettel várunk!

Üdvözlettel:
MVSZ Iroda

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM