Kadet – Junior EB kiutazó értekezlet 2016. 02. 27.

febr 18, 2016 | Archív

Kadet – Junior Európa-bajnokság!A kiutazók névsorát az MVSZ elnökségének döntése után, 2016. február 19-én olvashatjátok a honlapon!KIUTAZÓ

Kadet – Junior Európa-bajnokság!

A kiutazók névsorát az MVSZ elnökségének döntése után, 2016. február 19-én olvashatjátok a honlapon!

KIUTAZÓ ÉRTEKEZLET

Időpont:              2016. február 27. (szombat)  11.00 óra

Helyszín:             Gerevich Sportcsarnok vívóterem

A kiutazó értekezletre hozd magaddal:

  1. válogatott melegítődet,
  2. 18 év alattiak szülői nyilatkozat eredeti példányát      Letölthető nyilatkozat

Azon vidéki versenyzők és edzők részére, akik másnap utaznak a kadet Eb-re, szállást biztosítunk.

Megjelenés válogatott melegítőben-edzők, vezető edzők és versenyzők, amennyiben lehetséges adidas vívócipő a versenyzőknél.

Azon versenyzők, akik nem rendelkeznek válogatott melegítővel, a kiutazó értekezlet után tudják felvenni azt a szövetség raktárából.

Ezen igényt, kérem, jelezzétek Keresztesi Éva titkárságvezetőnél legkésőbb február 23-ig! ( eva.keresztesi@hunfencing.hu )

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események