Kadet, junior VB kiutazó értekezlet 2016 március 29.

márc 22, 2016 | Archív

Kedves Világbajnoki Résztvevő!Először is gratulálunk, hogy kivívtad a részvétel jogát a korosztály legrangosabb eseményén. Szereplésedhez ez úton is sok sikert kívánunk!A bourges-i

Kedves Világbajnoki Résztvevő!

Először is gratulálunk, hogy kivívtad a részvétel jogát a korosztály legrangosabb eseményén. Szereplésedhez ez úton is sok sikert kívánunk!

A bourges-i kadet és junior világbajnokság kiutazó értekezletét március 29-én, délután 3 órakor tartja Csampa Zsolt elnök és Udvarhelyi Gábor szövetségi kapitány a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban. (Akiknek szükséges, itt osztjuk ki a válogatott melegítőket is.) Tájékoztatásul: a kadetok első csoportja március 31-én, az Air France 6.30-kor induló, menetrend szerinti járatával utazik. Minden továbbit az értekezleten! 

A 18 év alattiak szülői nyilatkozat eredeti példányát hozzák magukkal.     Letölthető nyilatkozat

Kérem, hogy felelős személynek egységesen Udvarhelyi Gábor csapatvezetőt írjátok be!

Részvételedre, és pontos megjelenésedre feltétlenül számítunk!

Szetey András
válogatott menedzser

 

 

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM