Kadet Utánpótlás Női Kard keretedzés

szept 14, 2016 | Archív

1.Malomsoki Boglárka DVSZ2.Lantos Eszter BVSC3.Battai Sugár Katinka BHE-PMD4.Kotán Adrienn UTE5.Felföldi Kata UTE6.Jankovics Anna UTE7.Szücs Luca BVSC8.Kelemen Adél UTE9.Tóth Rebeka

1.Malomsoki Boglárka DVSZ
2.Lantos Eszter BVSC
3.Battai Sugár Katinka BHE-PMD
4.Kotán Adrienn UTE
5.Felföldi Kata UTE
6.Jankovics Anna UTE
7.Szücs Luca BVSC
8.Kelemen Adél UTE
9.Tóth Rebeka VASAS
10.Kökény Nóra BVSC
11.Mádé Réka NTE 1866
12. Beviz Dorottya GEAC

Az első keretedzés időpontja 2016 szeptember 14. 17 órától 19 óráig Nemzet sportcsarnok vívóterme.

Fehér Gábor, keretedző

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM