Kard versenybírói továbbképzés

okt 17, 2017 | Archív

2017. november. 30.

Tisztelt Versenybírók!

A Magyar Vívó Szövetség meghívására kard versenybírói továbbképzést tart Budapesten Vasil Milenchev első osztályú nemzetközi versenybíró, az Európai Vívó Szövetség Versenybírói Bizottságának tagja. 

A képzés tematikája: elméleti oktatás és video-elemzés.

A képzés időpontja:

2017. november 30. csütörtök 16.00 óra

Helyszín:

Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) földszinti tárgyaló

A részvétel az összes magyar kard versenybírónak kötelező!

Üdvözlettel:

Boczkó Gábor
igazgató

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM