Kardmaraton a Bátor Táborért

okt 10, 2014 | Archív

Világbajnoki bronzérmes kardcsapatunk is megkezdi a szezont a hétvégén. Igaz, igencsak rendhagyóan. Szilági Áronék ugyanis a szombati SPAR maratonon állnak rajhoz a Bátor Tábor

Világbajnoki bronzérmes kardcsapatunk is megkezdi a szezont a hétvégén. Igaz, igencsak rendhagyóan. Szilági Áronék ugyanis a szombati SPAR maratonon állnak rajhoz a Bátor Tábor Alapítvány futócsapat tagjaként.

“Jótékony céllal állunk rajthoz az 2014. október 11.-i, 29. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként. Az adománygyűjtési célunk 200 000 forint. Kérlek, segíts Te is az elérésében. Fogadj örökbe egy kilométert a futásunkból!” – olvasható Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András és Szilágyi Áron közleménye több honlapon – így most már a miénken – is. És a webhely, amelyen kersztül segíthetünk: www.elmenykulonitmeny.hu/a.kardcsapat. Kardozóink futnak, mi támogassunk!

 
A vb-bronzérmes kardválogatott nem először hívja fel a figyelmet a Bátor Táborra, melynek támogatójaként most arra vállalkoztak, hogy elindulnak a szombati SPAR Maraton Fesztiválon. Na jó, “csak” váltóban teljesítik a 42.195 kilométert, és ezúttal természetesen nem a győzelem a céljuk. 
 
Ezúttal nem séta, hanem futás vár Gémesi Csanádra, Szilágyi Áronra, Decsi Tamásra és Szatmári Andrásra.
 
“Azért a tíz és fél kilométer teljesítése remélhetőleg nem okoz majd problémát…” – kezdte olimpiai bajnokunk, Szilágyi Áron. – “Rendkívül fontos számunkra az, hogy felhívjuk a figyelmet a Bátor Táborra, amely beteg gyermekek életének jobbításáért dolgozik. És ez a maratoni erre tökéletes lehetőségnek tűnik, úgyhogy nagy örömmel vállaltuk el a kihívást. Bronzérmes csapatunk valamennyi tagja ott lesz az eseményen, és még az energiáinkkal sem kell spórolni, a szezon első, november elsejei, dakari Világkupa-versenye ugyanis az ebola járvány miatt elmarad.”
 
A SPAR Maraton egyik fő támogatója, az adidas egyben válogatottunk főszponzora is, így kardozóink természetesen tetőtől talpig egyen-adidas felszerelésben teljesítik majd a távot.  
 

2014. október 10.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM