Kerekesszékes színötös

szept 28, 2014 | Archív

Öt érmet szereztek a magyarok a szúrófegyvernemekben a varsói kerekesszékes vívó Világkupa-versenyen, mely egyben a riói paralimpiai kvalifikációs versenysorozat első állomása volt.A

Öt érmet szereztek a magyarok a szúrófegyvernemekben a varsói kerekesszékes vívó Világkupa-versenyen, mely egyben a riói paralimpiai kvalifikációs versenysorozat első állomása volt.

A női tőrözők versenyében az A kategóriában Krajnyák Zsuzsanna ezüst-, Hajmási Éva bronzérmes lett, a mieink egymással találkoztak az elődöntőben. Juhász Veronika a kilencedik helyen zárt. A fegyvernem harmadik érmét Dani Gyöngyi szerezte, aki szülése után visszatérve a második helyen végzett a B kategóriában.

Egy nappal később Osváth Richárd a tőrözők között a második, Krajnyák Zsuzsanna pedig párbajtőrben a harmadik lett.
Gratulálunk!

2014. szeptember 28.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események