Kiírták a kapitányi, vezetőedzői pályázatokat

dec 15, 2016 | Archív

Utolsó ülését tartotta az évben a Magyar Vívó Szövetség elnöksége. Több napirendi pont mellett a testület elfogadta a pályázatok kiírását a szövetségi kapitányi, vezetőedzői,

Utolsó ülését tartotta az évben a Magyar Vívó Szövetség elnöksége. Több napirendi pont mellett a testület elfogadta a pályázatok kiírását a szövetségi kapitányi, vezetőedzői, illetve korosztályos válogatott edzői munkakörökre. A részletes pályázati feltételeket hétfő délig szövetségünk a honlapján nyilvánosságra hozza. 

Tizennégy napirendi pont szerepelt a Magyar Vívó Szövetség idei utolsó elnökségi ülésén, és ennek megfelelően a késő estébe nyúlt a megbeszélés. A testület elfogadta azt, hogy pályázatot írjanak ki a következő időszakra a szövetségi kapitányi, a vezetőedzői, illetve a korosztályos válogatott edzői munkakör betöltetésére. A részletes pályázatokat hétfő délig feltöltjük a honlapunkra, onnan minden érdeklődő számára letölthető. Az elnökség kijelölte a pályázatokat elbíráló bizottság tagjait, akik a következők: Somlai Béla (a testület elnöke), Imre Géza, Nagy Tímea, Szepesi László, Szlovenszky Lajos, Török Ottó, Tuschák Katalin. A pályázat beadásának határideje postai úton január 4-e, személyesen, az MVSZ irodájában január 6-a. 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.