Kisbusz pályázati felhívás

jún 1, 2017 | Archív

Tisztelt Szakosztályvezető Sporttársak! A Kiemelt Sportágfejlesztési Program 2017-es ütemében az MVSZ ismét döntött az egyesületek részére továbbadott műhelytámogatások

Tisztelt Szakosztályvezető Sporttársak!

A Kiemelt Sportágfejlesztési Program 2017-es ütemében az MVSZ ismét döntött az egyesületek részére továbbadott műhelytámogatások mértékéről.

Az MVSZ elnökségének korábbi döntése értelmében az idei évben a műhelytámogatáson belül 30 millió Ft kerül felosztásra abból a célból, hogy a tagegyesületek utazási feltételei nagymértékben javuljanak.Különösen igaz ez a vidéki egyesületekre, hiszen a versenyek, edzőtáborok, keretedzések jelentős része Budapesten, vagy annak vonzáskörzetében van, így az ő utazási költségük magasabb a Pest megyei, vagy éppen budapesti egyesületek hasonló jellegű kiadásainál.

A pályázaton elnyert összeg a műhelytámogatás összegéhez adódik, így azt kiegészítve biztosítja a jármű beszerzését.

 

Amennyiben kérdésük merül fel, kérem keressék Tóth Tamara(toth.tamara@hunfencing.hu, 36 70 4925771), vagy Kuti Máté munkatársakat (kuti.mate@hunfencing.hu, 36 70 4925770).

Pályázati felhívás

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.