Kitüntették Kamuti Jenőt

nov 17, 2014 | Archív

Átadták a főváros kitüntető díjait hétfőn, a főváros napján, a Budapest egyesítésének 141. évfordulója alkalmából tartott ünnepi közgyűlésen. A kitüntetettek között volt

Átadták a főváros kitüntető díjait hétfőn, a főváros napján, a Budapest egyesítésének 141. évfordulója alkalmából tartott ünnepi közgyűlésen. A kitüntetettek között volt Kamuti Jenő, szövetségünk alelnöke is.

kamutidíj1
Tarlós István főpolgármester az ünnepi ülésen arról beszélt, hogy Budapestnek, a magyaroknak ma is a közösség összetartására, összefogására van szüksége. „A mi dolgunk”, hogy ennek alapján „folytassuk a 2010-ben megkezdett közös munkát, együttműködésben a kormánnyal” – mondta. Kiemelte, hogy Budapestnek, a magyaroknak az összefogás mellett példaképekre is szükségük van.

A kitünetettek között szerepelt szövetségünk alelnöke, korábbi olimpiai ezüstérmesünk, Kamuti Jenő, aki Budapest Főváros Közgyűlése Budapestért díjat vehetett át a vívás sportágban elért kiemelkedő eredményei és magas színvonalú sportszakmai tevékenységének elismeréséül. 

2014. november 17.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események