Kitüntették Plásztán Attilát

aug 21, 2014 | Archív

A "Tata városáért" érdemrend ezüst fokozatú elismerését kapta meg augusztus 20-a alkalmából Plásztán Attila. Ő a tatai vívóklub alapítója, elnöke és mindenese, az OMS-Tata

A „Tata városáért” érdemrend ezüst fokozatú elismerését kapta meg augusztus 20-a alkalmából Plásztán Attila. Ő a tatai vívóklub alapítója, elnöke és mindenese, az OMS-Tata sportolója az ifjúsági oimpiai és kadet világbajnok Esztergályos Patrik. Plásztán Attila egyben a junior és kadet női párbajtőrözők válogatott edzője, a fegyvernem a korosztlyos Eb-n és a vb-n három ezüstérmet nyert! Képünkön az elismerést Michl József polgármestertől veszi át, GRATULÁLUNK!

michljózsefplatini1

2014. augusztus 21.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események