KIUTAZÓ ÉRTEKEZLET – Kadet – Junior Európa bajnokság

febr 15, 2018 | Archív

TISZTELT ÉRINTETTEK! A KADET-JUNIOR EURÓPA BAJNOKSÁG KIUTAZÓ ÉRTEKEZLETE 2018. FEBRUÁR 27-ÉN 15:00 ÓRAKOR KERÜL MEGTARTÁSRA A SPORTCSARNOK ALSÓ TERMÉBEN.

Tisztelt Érintettek!

 

A Kadet-Junior Európa Bajnokság kiutazó értekezlete 2018. február 27-én 15:00 órakor kerül megtartásra a Sportcsarnok alsó termében.

Mindenki számára a megjelenés kötelező.

A kiutazó értekezlettel egy időben hivatalos fotózásra is sor kerül, ezért kérünk minden sportolót, edzőt, vezetőt, hogy aki rendelkezik válogatott melegítővel mindenféleképpen hozza magával az értekezletre. Akinek még nincs melegítője, a kiutazó értekezlet után a helyszínen felveheti.

 

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM