Klasszisaink az adidas streetball fesztiválon

szept 26, 2016 | Archív

Természetesen nem csak Magyar Vívás Napja létezik honi sportvilágunkban - a hét végén a Városligetben rendezték nagy érdeklődés mellett az V. Kosárlabdázás Napját. Az esemény egyik

Természetesen nem csak Magyar Vívás Napja létezik honi sportvilágunkban – a hét végén a Városligetben rendezték nagy érdeklődés mellett az V. Kosárlabdázás Napját. Az esemény egyik programja a rendkívül sikeres adidas streetball fesztivál volt, melynek díszvendégeit vívóklasszisaink alkották. Szász Emesének, Szilágyi Áronnak és Imre Gézának kosaraznia nem kellett – bár lehet, hogy ott is megállták volna a helyüket. Ugyanakkor sportágunk egyik igen fontos támogatójának, az adidasnak a meghívására természetesen beszámoltak olimpiai élményeikről – no meg a kosárlabdához fűződő kapcsolatukról.  

adidas-streelball-aron

adidas-streetball

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM