Korai búcsú csapatban is

máj 6, 2018 | Archív

Első, ezáltal egyetlen mérkőzésén 45:42-es vereséget szenvedett Ausztriától a szentpétervári férfi tőrcsapat Világkupán a magyar válogatott a legjobb 16 közé jutásért, és ezzel a 17. helyen végzett.

Eredmények. Férfi tőrcsapat Világkupa, Szentpétervár, 23 induló. A legjobb 16 közé jutásért: Magyarország-Ausztria 42:45.

Végeredmény: 1. Egyesült Államok, 2. Olaszország, 3. Franciaország, …17. Magyarország (Dósa Dániel, Frűhauf Benjámin, Kiss Dániel, Mátyás Bálint).

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események