Köszöntötték egyetemi sportolóinkat

nov 24, 2017 | Archív

Augusztusban rendezték Tajpejben az Universiadét, melyen vívóink kimagaslóan szerepeltek, 3 arany- és 3 ezüstérmet nyertek. Ebből az alkalomból köszöntötték a sikeres magyar sportolókat.

A szezon nagyszerű zárásának tekinthettük a nyári Universiadét, amikoris augusztusban 3 arany- és 3 ezüstéremmel tértek haza sportolóink Tajpejből. Az erős összeállítású magyar vívóválogatott tagjai közül Márton Anna (női kard), Kreiss Fanni (női tőr) és Szatmári András (férfi kard) aranyérmet nyert, míg Bányai Zsombor, a férfi párbajtőr- és a női kardcsapat ezüstöt. A mieink ezzel megnyerték a sportági éremtáblázatot.

Szabó Tünde államtitkár (jobbra) és Zsiga Marcell, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs igazgatója (balra) között Universiade-aranyérmes sportolóink, Szatmári András, Kreiss Fanni és az atléta Baji Balázs.

Ebből az alkalomból köszöntötték csütörtökön – nemcsak a vívókat, hanem a magyar küldöttség valamennyi sikeres sportolóját. Az eseményen részt vett Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események