KÖVESSE ÉLŐBEN AZ OLIMPIAI MEGNYITÓT!

aug 1, 2016 | Archív

A XXI. nyári Olimpiai Játékok megnyitójának ünnepsége a Maracana Stadionból 2016. augusztus 06.-án  hajnali 00.15-kor élőben lesz követhető a Magyar Vívó Szövetség honlapjának (

A XXI. nyári Olimpiai Játékok megnyitójának ünnepsége a Maracana Stadionból 2016. augusztus 06.-án  hajnali 00.15-kor élőben lesz követhető a Magyar Vívó Szövetség honlapjának ( hunfencing.hu ) slideren.
Az a megtiszteltetés érte a Szövetséget, hogy a Magyar Csapatot, a Magyar zászlóval, London olimpiai kard bajnoka, Szilágyi Áron vezeti.

 

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM