Közgyűlést tartott az MVSZ

máj 12, 2018 | Archív

Megtartotta éves rendes közgyűlését a Magyar Vívó Szövetség. A testület határozatképesnek bizonyult, és egyhangúlag elfogadta Csampa Zsolt elnök éves beszámolóját.

Új helyszínen, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tartotta rendes éves közgyűlését szombaton délelőtt a Magyar Vívó Szövetség. Az ülés elsőre határozatképesnek bizonyult, a küldöttek több mint fele, 71 fő érkezett meg. Az EMMI részéről dr. Stocker Miklós főosztályvezető, a MOB részéről Molnár Gábor munkatárs képviselte a szervezetet. 

Csampa Zsolt elnök éves beszámolóját egyhangúlag elfogadta a közgyűlés.

A megnyitó után Csampa Zsolt köszöntötte a nemrégiben Csik Ferenc díjjal kitüntetett melbourne-i olimpiai bajnokot, Hámori Jenőt, majd egyperces gyászszünetet kért a tavaly év végén tragikus hirtelenséggel elhunyt hétszeres világbajnok párbajtőröző, Szalay Gyöngyi emlékére. 

Ezt követően Csampa Zsolt megtartotta éves beszámolóját, melyet a közgyűlés egyhangúlag elfogadott. A további napirendi pontok során a testület ugyancsak megszavazta a 2017-es pénzügyi tervet és költségvetést, valamint a közhasznúsági mellékletet. Végül az Ellenőrző testület beszámolóját, és a 2018-as pénzügyi tervet, költségvetést hagyta jóvá a közgyűlés. 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események