Logókra vonatkozó elnökségi határozat

dec 15, 2015 | Archív

15/2015/6. számú Elnökségi Határozat Az MVSZ elnöksége a sportolók és edzők válogatott melegítőjén feltüntetett reklám és egyéb logókra vonatkozó előterjesztést az alábbiak
15/2015/6. számú Elnökségi Határozat
Az MVSZ elnöksége a sportolók és edzők válogatott melegítőjén feltüntetett reklám és egyéb logókra vonatkozó előterjesztést az alábbiak szerint egyhangúan elfogadta.
 
A Magyar Vívó Szövetség sportolói, edzői, munkatársai, stb. által, versenyeken, rendezvényeken viselt válogatott melegítőkön feltüntetett reklám és egyéb logókkal kapcsolatos határozat:
1.      A válogatott melegítő magyar címeres oldalán logó, felirat és egyéb reklám nem helyezhető el. Ezen az oldalon kizárólag a magyar címer lehet.
2.      Ellentétes oldalon a Magyar Vívó Szövetség szponzorai kerülnek elhelyezésre az alábbi sorrendben:
–          Adidas
–          Mercedes
–          PBT Hungary vagy Allstar, stb
3.      A Magyar Vívó Szövetség hozzájárul, hogy a válogatott melegítőn egyéni reklám, logó, felirat elhelyezhető a Magyar Vívó Szövetség reklámszabályzatában foglalt méretnek megfelelően az MVSZ hivatalos logói alá illetve a nadrágon.
 
Hatályba lép: 2015. június 01.
 
Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.