Logópályázat a vb-re

nov 11, 2017 | Archív

A 2019-es világbajnokság logójának tervezésére pályázatot írt ki a szervező bizottság. Részletek itt találhatóak.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Magyar Vívó Szövetség elnöksége kijelölte a 2019-es, budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokság szervező bizottságának vezetőit. A testület megkezdte munkáját, melynek jelenlegi állomásában arról született döntés, hogy 2013-hoz hasonlóan, a világbajnokság logójának kiválasztására nyílt pályázatot írnak ki. A beadási határidő 2017. december 8-a, részletek a mellékletben találhatóak.

Vívó Világbajnokság logo pályázat

Vívó Világbajnokság logo pályázat melléklete

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események