Magyar helyezéssel kezdődött a veterán világbajnokság

okt 26, 2015 | Archív

A franciaországi Limoges-ban megkezdődött a veterán világbajnokság. A nyitónapon a magyarok közül a legjobban Gyurkán Judit szerepelt, aki hatodik lett a női párbajtőr A kategóriában.

A franciaországi Limoges-ban megkezdődött a veterán világbajnokság. A nyitónapon a magyarok közül a legjobban Gyurkán Judit szerepelt, aki hatodik lett a női párbajtőr A kategóriában. A negyeddöntőben a későbbi győztestől szenvedett vereséget.

 

Veterán világbajnokság, Limoges. Női párbajtőr egyéni, A kategória. 44 induló. Végeredmény: 1. Osváth (ausztrál), 2. Borowa (olasz), 3. Albertsson (svéd) és Tallroth-Kock (finn), …6. Gyurkán Judit, …30. Ferdinándy Györgyi, …43. Gulyásné Szilágyi Csilla

 

Férfi tőr egyéni, B kategória, 31 induló. Végeredmény: 1. Wedge (brit), 2. Bartlett (brit), 3.  Soumagne (belga) és Tiberi (olasz), …15. Imreh László.
Férfi tőr egyéni, C kategória, 37 induló. Végeredmény: 1. Aftandilov (orosz), 2. Prechtl (német), 3. Abati (olasz) és Anasztaszov (makedón), …17. Szentkirályi István. 

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM