Második lett a kadet női kardcsapat

dec 15, 2014 | Archív

Szép sikert ért el az eislingeni kadet európai körversenyen a magyar női kardválogatott. A Bérczy Dorottya, Kelecsényi Mirabella, Kern Bianka, Papp Borbála a 36 csapatos mezőnyben

Szép sikert ért el az eislingeni kadet európai körversenyen a magyar női kardválogatott. A Bérczy Dorottya, Kelecsényi Mirabella, Kern Bianka, Papp Borbála a 36 csapatos mezőnyben ezüstérmet nyert, gratulálunk!

Kern Bianka, Bérczy Dorottya, Kelecsényi Mirabella és Papp Borbála, az ezüstérmes kadetkvartett.
 
Eredmények. Kadet női kaedcsapat európai körverseny, Eislingen, 36 induló. A legjobb 16 közé jutásért: Magyarország-Olaszország III 45:20, Magyarország II-Lengyelország II 45:31, Szigetszentmiklós-Svájc 42:45. 
Nyolcaddöntő: Magyarország-Bayer Dormagen 45:21, Magyarország II-Egyesült Államok 45:44.
Negyeddöntő: Magyarország-TV Ratingen 45:28, Magyarország II-Oroszország III 44:45. 
Elődöntő: Magyarország-Oroszország III 45:44.
Döntő: Magyarország-Oroszország 36:45.

Végeredmény: 1. Oroszország, 2. Magyarország (Bérczy Dorottya, Kelecsényi Mirabella, Kern Bianka, Papp Borbála, válogatott edző: Fehér Gábor), 3. Franciaország, …7. Magyarország II (Balog Zita, Leitner Dorka, Pusztai Liza). 

2014. december 15.

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM