Mátyás Bálint nyerte a tőr Mk-t

dec 8, 2018 | Archív

A törekvéses Mátyás Bálint nyerte a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban rendezett férfi tőr Magyar-kupa fordulót. A dobogón Frűhauf Benjámin, Káli András és Mészáros Tamás végzett.

Eredmények. Férfi tőr egyéni Magyar-kupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 29 induló. Végeredmény: 1. Mátyás Bálint (Törekvés, edző: Szirmai Benedek), 2. Frűhauf Benjámin (Törekvés), 3. Káli András (Budakalász) és Mészáros Tamás (UTE), 5. A. Kralik (szlovák), 6. Liszkai Tamás (Honvéd), 7. Bencze Attila (Honvéd), 8. Széki Bence (FTC). A döntőben: Mátyás-Frűhauf visszalépett.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események