Megjelent a Sport 2018 évkönyv

dec 4, 2018 | Archív

Bemutatták a Magyar Olimpiai Bizottság gondozásában megjelenő Sport 2018 évkönyvet. nyolcvan szerző írását, és hatszáz képet tartalmazó kötetben két fejezet szól sportágunkról, a vívásról.

A Sport 2018 évkönyvet Vékássy Bálint, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, és Szöllősi György, a Magyar Sportújságíró Szövetség elnöke mutatta be, a díszvendég pedig a kötet egyik “főszereplője”, a téli olimpián aranyérmes rövidpályás gyorskorcsolyaváltó tagja, Knoch Viktor volt. A vívásról két írás is olvasható a könyvben, az egyik sportágunk éves áttekintése, fókuszában az Európa-bajnok és világbajnoki bronzérmes férfi kardcsapattal, a másik pedig megemlékezés az ősszel elhunyt csodálatos vívó- és mesterlegendáról, Kulcsár Győzőről.

A Sport 2018 évkönyv a héttől kezdve már kapható a könyvesboltokban, az ára 7940 forint.

 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.