Mercedesben bajnokaink a Hungaroringen

szept 25, 2016 | Archív

Támogatónk, a Mercedes Benz Hungária Kft. révén nem akármilyen élményben lehetett része olimpiai bajnokaink és érmeseinknek. A cég meghívására ott lehettek a Hungaroringen, a DTM

Támogatónk, a Mercedes Benz Hungária Kft. révén nem akármilyen élményben lehetett része olimpiai bajnokaink és érmeseinknek. A cég meghívására ott lehettek a Hungaroringen, a DTM magyarországi hétvégéjén. Ráadsául nem csupát ott lehettek, hanem ki is próbálhatták a száguldást, illetve közvetlen közelből élvezhették végig a versenyt. Sikeres riói olimpikonjainknak a hétvégi házigazdája Sztipichné Kozári Edina marketing és PR vezető volt, és a jelek, no meg a fotók alapján nemcsak a vívófelszerelés, hanem a Mercedes fehér ruhája is jól áll Szász Emesének, Szilágyi Áronnak, Boczkó Gábornak, Rédli Andrásnak és Somfai Péternek.

merci-bocek-somfa

merci-mindenki

merci-redli

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események