Mesteredzői díj és Edzői Életmű díj

márc 28, 2018 | Archív

A Magyar Edzők Társasága ez évben is pályázatot hirdet Mesteredzői Díj és Edzői Életmű Díj elnyerésére. Részletek a bejegyzésben.

PÁLYÁZAT

A Magyar Edzők Társasága által adományozandó

MESTEREDZŐI DÍJRA és EDZŐI ÉLETMŰ DÍJRA

 

A Magyar Edzők Társasága pályázatot hirdet a 2018. évben adományozandó Mesteredzői Díjra és Edzői Életmű Díjra. A pályázatot a pályázati kiíráshoz mellékelt adatlapon kell 2018. április 27-ig benyújtani. A pályázatot személyesen, vagy postai küldeményként kell a fenti határidőig a Magyar Edzők Társasága Irodájába (1146. Budapest, Istvánmezei út 1-3. Fszt. 19.) eljuttatni.

A határidőig beérkező, szabályosan kitöltött pályázatokat a Magyar Edzők Társaságának, Dr. Kemény Dénes által irányított Mesteredzői Kollégiuma bírálja el. A díjak átadására a Testnevelési Egyetem (TF) tanévzáró-diplomaosztó ünnepsége keretében kerül sor.

A Mesteredzői Díj pályázati feltételei:

  •  felsőfokú edzői végzettség, vagy legalább középfokú edzői és felsőfokú sportszakmai (testnevelő tanári, sportmenedzseri) végzettség;
  •  magyar állampolgárság;
  •  magyarországi edzői munka eredményének köszönhető kiemelkedő hazai és nemzetközi csapat és/vagy egyéni edzői eredmények;
  • a több éven át nevelt sportolók magyarországi nevelőedzői munka eredményének köszönhető későbbi kiemelkedő nemzetközi eredménye.

Az Edzői Életmű Díj pályázatának feltételei:

  • betöltött hatvanadik életév;
  • magyar állampolgárság;
  • több évtizedes kiemelkedő, eredményes edzői, utánpótlás nevelői tevékenység és iskola, illetve szakmai műhelyteremtés a sportágban.

Nem nyújthat be pályázatot az a személy, aki jogerős sportfegyelmi határozat vagy büntető ítélet hatálya alatt áll.

Budapest, 2018. március 5.

A Magyar Edzők Társasága

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM