Mesteri Viki győzött Brnóban

febr 21, 2017 | Archív

Magyar győzelem született Brnóban, a női tőrözők U23-as európai körversenyén. Mesteri Viktória, az Újpest korábbi kadet világ- és Európa-bajnoka nyerte a viadalt, míg Balogh Osolya a

Magyar győzelem született Brnóban, a női tőrözők U23-as európai körversenyén. Mesteri Viktória, az Újpest korábbi kadet világ- és Európa-bajnoka nyerte a viadalt, míg Balogh Osolya a harmadik, Szalai Szonja a hetedik, Oravetz Barbara pedig a nyolcadik helyen végzett. 

Eredmények. Női tőr egyéni U23-as európai körverseny, 43 induló. Végeredmény: 1. Mesteri Viktória (edző: Feczer Viktor), 2. Cenker (osztrák), 3. Balogh Orsolya és Garifullina (orosz), …7. Szalai Szonja, 8. Oravetz Barbara, …28. Orosházi Csilla, …37. Diczházi Rita.

 

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események