MET által meghírdetett konferencia és pályázat

ápr 13, 2017 | Archív

Tanuljunk egymástól kézilabda konferencia – A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai Stratégiája Meghívó A Magyar Edzők Társasága pályázatot hirdet az ICCE (Európai Edzői

Tanuljunk egymástól kézilabda konferencia – A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai Stratégiája
Meghívó

A Magyar Edzők Társasága pályázatot hirdet az ICCE (Európai Edzői Tanács) 11. konferenciáján való részvételre, Liverpoolban, 2017. július 30. augusztus 2. között. A konferencia részvételi költségét (regisztrációs díj, utazási és szállásköltség) 2 fő részére a Magyar Edzők Társasága biztosítja.

Pályázati felhívás

Pályázati adatlap

 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események