MikulásGyárban adakoztak párbajtőrözőink

dec 21, 2016 | Archív

MikulásGyárban adakoztak klasszis párbajtőrözőink. Az olimpiai bajnok Szász Emese, az ezüst- és bronzérmes Imre Géza, valamint a bronzérmes Boczkó Gábor és Somfai Péter sok-sok

MikulásGyárban adakoztak klasszis párbajtőrözőink. Az olimpiai bajnok Szász Emese, az ezüst- és bronzérmes Imre Géza, valamint a bronzérmes Boczkó Gábor és Somfai Péter sok-sok ajándékkal tettel szebbé néhány rászoruló gyerek karácsonyát. 

„A MikulásGyár tartós élelmiszert (tészta, konzerv, olaj, cukor, só, liszt stb.), tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, takarót, játékot, könyvet gyűjt. Az önkéntesek az adományokat dobozokba szelektálják, majd ezeket a dobozokat a Magyar Vöröskereszt adott megyei központjába juttatja el a Magyar Posta. A Vöröskereszt a dobozok tartalmát – már csomagokként – rászorultsági alapon osztja szét.” – áll a MikulásGyár honlapjának nyitóoldalán a kezdeményezést magyarázó néhány mondat. 

 
 
Magyarországon hét vidéki helyszínen és a Lurdy házban, illetve mozgó helyszíneken gyűjtik az ajándékokat,  klasszis párbajtőrözőink a Felvonulási téren jártak. Emeséék több dobozzal, és sok-sok ajándékkal érkeztek, bizonyosan nagy örömöt szereznek majd néhány rászorulónak, akik nem is tudják majd, hogy olimpiai érmes sztárok tették még szebbé a karácsonyukat! Igaz, nem is ez a fontos… 
 
Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.