Nagy Martin a junior kard bajnok

dec 15, 2017 | Archív

A férfi kardozók junior bajnokságát pénteken és szombaton rendezzük a Nemzeti Sportcsanokban. Az egyéni versenyt a BVSC vívója, Nagy Martin nyerte, megelőzve Milassin Mórt.

Eredmények. Junior férfi kard egyéni országos bajnokság, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 70 induló. Végeredmény: 1. Nagy Martin (BVSC, edző: Varga József), 2. Milassin Mór (Nagykanizsa), 3. Kozmanovics Gábor (UTE) és Frőhlich Bálint (BVSC), 5. Kaiser Balázs (UTE), 6. Horváth Barna (Nagykanizsa), 7. György Lehel (UTE), 8. Noseda Szabolcs (Szigetszentmiklós). A döntőben: Nagy-Milassin 15:1.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események