Nagysikerű párbajtőrgála Tatabányán

febr 6, 2016 | Archív

Vesztes egy sem volt, győztes annál több. Nagyszabású, telt házas és rendkívül sikeres vívógálát tartottak Tatabányán, a Vértes Agórájában. Világbajnokok, korosztályos

Vesztes egy sem volt, győztes annál több. Nagyszabású, telt házas és rendkívül sikeres vívógálát tartottak Tatabányán, a Vértes Agórájában. Világbajnokok, korosztályos tehetségek léptek pástra, és a legfiatalabbak sem hiányoztak. 

Nagyszerű kezdeményezésnek bizonyult a tatabányai vívógála, melyet a Vértes Agórájában rendeztek péntek este. Az eseményen részt vett három világbajnok párbajtőrözőnk, Imre Géza, Boczkó Gábor és Rédli András, a világbajnoki ezüst- és bronzérmes Szász Emese, a három tatabányai, illetve tatai “büszkeség”, Kun Anna, Gnám Tamara és Esztergályos Patrik, valamint az ugyancsak nagy tehetségnek számító Borsody Emma

A barátságos, de rendkívül látványos asszók mellett bemutatkoztak a legkisebbek is, valamint Németh Árpád vívókiállítását is megtekinthette a nagy létszámú érdeklődő. Az eseményen jelen volt többek között Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere, Csampa Zsolt, szövetségünk elnöke és Udvarhelyi Gábor szövetségi kapitány. Ezen az estén mindenki győztesnek számított, és remélhetőleg még több helyi fiatal kapott kedvet gyönyörű sportágunkhoz. Gratulálunk a szervezéshez Plásztán Attilának és csapatának!

rédli imre vív Világklasszisok csatája: Rédli András és Imre Géza a páston. polgi elnök Nem hiányoztak a díszvendégek sem, élükön Schmidt Csaba polgármesterrel és Csampa Zsolttal, az MVSZ elnökével. platini németh árpi Plásztán Attila főszervező és Németh Árpád, a vívástörténeti kiállítás atyja. anna szász Kun Anna és Szász Emese asszója látványos tusokat hozott.

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM