Negyedik helyen végzett a férfi párbajtőrcsapat

jan 24, 2015 | Archív

Őszintén hisszük, hogy nem ez a csúcs, de azért már nagyon kellett… Férfi párbajtőr-válogatottunk (Boczkó Gábor, Imre Géza, Rédli András, Somfai Péter) a negyedik helyen végzett a

Őszintén hisszük, hogy nem ez a csúcs, de azért már nagyon kellett… Férfi párbajtőr-válogatottunk (Boczkó Gábor, Imre Géza, Rédli András, Somfai Péter) a negyedik helyen végzett a heidenheimi Világkupa-versenyen. Gratulálunk! A barcelonai női párbajtőr Vk-n a 32 jelentette a végállomást. Kadetjaink remekeltek: magyar dobogó volt a poznani női tőr európai körversenyen, Nagy Kinga pedig második lett Pozsonyban!

Azt persze sem mi nem mondjuk, sem Bocekék nem állíthatják, hogy csúcs ez az érzés, de azért nagyon kellett! Szűk egy esztendő után jutott ugyanis a legjobb négy közé a 2013-ban világbajnoki aranyérmes férfi párbajtőrcsapat, amely végül a negyedik helyen végzett. De haladjunk időrendben! A heidenheimi csapat Világkupa-versenyen éppen 32-en indultak, tehát az első körben a 16 közé jutás volt a cél a mezőny számára. Nekünk Marokkó jutott ellenfélül, és ez bemelegítésnek éppen ideális volt a Boczkó Gábor, Imre Géza, Rédli András, Somfai Péter összeállítású válogatottnak. 

 
A nyolcaddöntő már sokkal keményebb diónak ígérkezett azzal a Kanadával szemben, amely az első körben az esélyesebb Lengyelországot búcsúztatta. Az újabb meglepetésre az észak-amerikaiaknak esélye sem volt. A Boczkó, Imre, Rédli “alapcsapat” rendkívül stabilan vívott, végig uralta a meccset, és kérdés sem férhetett a 8 közé kerüléshez. Ezt követte az igazi “vízválasztó”, a negyeddöntőben Svájccal szemben. A Max Heinzer vezette helvétekkel szemben már többször vívtunk nagy csatát, a 2013-as zágrábi Eb-döntőjében például ők győztek. 
 
Most viszont nem! 
 
Igazi csapatmunka volt, vélhetően a helyszínen tartózkodó, és az “Allstar” céggel együttműködési szerződést aláíró Csampa Zsolt MVSZ-elnök is elégedetten bólintott. Mindhárom magyar sokat, és a legjobbkor tett hozzá a sikerhez. A néhány tusos előny végig nálunk volt, Boczkó Gábornak és Rédli Andrásnak köszönhetően. Aztán az utolsó körben Imre Gézán próbáltak feljönni a svájciak, azonban ez éppen fordítva sült el, ekkor mentünk el öt tussal az utolsó két csörte előtt. Ezt Rédli Ezredes eggyel megtoldotta, Bocek pedig ahogy tőle korábban megszoktuk, rutinos profiként végig biztosan óvta az előnyt a világklasszis Heinzer ellen – 45:39 lett a vége!
 
Az étvágy persze megnőtt, csakhogy az elődöntőben afrikai, amerikai, majd európai rivális után az ázsiai következett. Márpedig Korea túl nagy falatnak bizonyult. Pedig legutóbb a negyeddöntőben csupán egyetlen tus hiányzott a győzelemhez, most sokkal több… A világ közvetlen élvonalába felzárkozó, későbbi győztes koreaiak végig vezetve nyertek 45:29-re, és tulajdonképpen hasonló forgatókönyv alapján zajlott a lassan mumusnak számító (a világbajnokságon is tőlük kaptunk ki) oroszok elleni bronzderbi is (33:45). Végül tehát negyedik helyen zárt Gelley István vezetőedző csapata, és ez az a helyezés, amely alapot adhat arra, hogy ezt az “átlagot futva” 14 hónap múlva Rióba érjen ez a kvartett. Mert megérdemli! 
 
Gelley István fegyvernemi vezetőedző nem sokkal a verseny után honlapunknak így értékelt: “Egyelőre senki sem boldog, szerettünk volna előrébb végezni. A baj az, hogy az ázsiaiak ellen erre nem sok esélyünk volt, a nap végére pedig mintha kicsit elfáradtunk volna. Azért azt is elmondhatjuk, hogy egyet léptünk előre, és ez nagyon fontos. A szezon első két csapatversenyén a negyeddöntőben búcsúztunk, most bejutottunk a legjobb négy közé, ráadásul a jó erőkből álló svájciaknál bizonyultunk jobbnak. Úgyhogy a végeredmény egyáltalán nem rossz, de nem vagyunk elégedettek. És ez egyáltalán nem baj… Dolgozunk tovább!”
 
Eközben Barcelonában a női párbajtőrözők az egyéni versenyüket fejezték be szombaton. A papírforma azt ígérte, hogy a sérült Szász Emese nélkül nem mi, magyarok leszünk a főszereplők, és sajnos a papírforma be is igazolódott. A 64 között sem Budai Dorina, sem Kun Anna nem csinált szenzációt. Előbbi az Emese távollétében ranglista egyessé avanzsált kínai Sunt kapta, és az ázsiai biztosan győzött (15:7). Nem sokkal járt jobban a junior korú Kun Anna sem, ő a tavalyi olasz egyéni Európa-bajnok del Carrettót kapta ellenfélül, ott 9:15 lett a vége. Tőle egyébként ez a 64 jó teljesítmény, a bravúr pedig nem jött össze. Révész Juliannától viszont vártuk a sikert a jamaikai Simms-Linn ellen. Sima 15:3 is lett a vége, a következő kör viszont már sokkal keményebbnek ígérkezett az orosz Kolobovával szemben. A világranglista 12. helyén álló riválissal hatalmas csatában, egyetlen tussal maradt alul a magyar, ezek az egy tusok a hétvégén azonban párbajtőrben nem jöttek össze. 15:14-re nyert Kolobova, így délutánra csak a másnapi csapatversenyre történő felkészülés maradt a mieinknek. 
 
Eközben a fiataljaink Európa négy helyszínén léptek pástra. Az élre feltétlenül a kadet női tőrözők poznani versenye kívánkozik! Ott ugyanis olyasmi történt, amire akkor is büszke lehet a fegyvernem, ha – és ezt kötelező hozzátenni! – volt már sokkal erősebb körversenye is a korosztálynak. Szóval az a négy magyar (Hajas Nóra, Kondricz Kata, Pásztor Flóra és Tóth Janka), aki majd a kadet Európa-bajnokságon képviseli a magyar színeket, a direkt kieséses rendszerben kizárólag magyartól kapott ki, az összes külföldi riválisnál jobbnak bizonyultak! Na, ez azért nem semmi! Végül Kata győzött, Nóri második, Janka harmadik lett – egy lengyelt is felengedtek a dobogóra. Közben “minisorsok” is eldőltek, illetve nem dőltek el a világbajnoki válogatás tekintetében – de ez így szép. Végre, úgy sírnak a magyar lányok, hogy előtte halomra verik a mezőnyt…
 
 A kép megtévesztő: ők igenis nagyon örülnek! Mazza Lorenzo, Hajas Nóra, Kondricz Kata, Tóth Janka, Pásztor Flóra és Kiss Tibor. A poznani győzők!
 
Junior női kardozóink Dourdanban léptek pástra Világkupa-pontokért. Kelecsényi Mirabella és Záhonyi Petra egyaránt a nyolcaddöntőig jutott, és végül mindketten egyetlen tussal szenvedtek vereséget. Kár érte, ugyanakkor mindkét fiatal a jelek szerint egyre jobb formába lendül, és ne feledjük, hogy egyikük 17, másikuk 18 esztendős! A Párizs melletti kisvárosban – amely lassan fél évszázada a magyar származású Pálfi György “felségterülete” – vasárnap a csapatversennyel folytatják a juniorok. 
 
A junior urak künzelsaui nemzetközi versenyén gyakorlatilag a német és a magyar élvonal indult – sajnos, nem rólunk szólt a verseny, Bancsics Máté és a kadet korú Nagy Martin végzett a negyeddöntőben.
 
 Nagy Kinga ezüstös mosolya.
 
A pozsonyi európai kadet körversenyen késő este értek véget a csatározások, férfi tőrben nem sikerült a legjobbak közé kerülni, viszont női párbajtőrben Nagy Kinga ezüstérmet nyert a közel 250 fős mezőnyben, gratulálunk!
 
Eredmények. Női párbajtőr egyéni Világkupa-verseny, Barcelona, 233 induló. A legjobb 32 közé jutásért: Révész-Simms-Limn (jamaikai) 15:3, Budai-Sun (kínai) 7:15, Kun-Del Carretto (olasz) 9:15.
A legjobb 16 közé jutásért: Révész-Kolobova (orosz) 14:15.
Végeredmény: 1. Xu (kínai), 2. Navarria (olasz), 3. Kolobova (orosz) és Semjakina (ukrán), …29. Révész Julianna, …54. Kun Anna, …64. Budai Dorina, …73. Tóth Hajnalka, …115. Várnai Vivienn, …129. Jung Alexandra, …160. Bohus Réka, …167. Bukocki Bianka, 168. Antal Edina, …174. Mészáros Nóra, 175. Mihály Kata. 
 
Férfi párbajtőrcsapat Világkupa-verseny, Heidenheim, 32 induló. A legjobb 16 közé jutásért: Magyarország-Marokkó 45:35 (Boczkó +4, Rédli +4, Somfai +3, Imre -1).
Nyolcaddöntő: Magyarország-Kanada 40:26 (Rédli +7, Imre +5, Boczkó +2).
Negyeddöntő: Magyarország-Svájc 45:39 (Boczkó +4, Rédli +2, Imre 0).
Elődöntő: Magyarország-Korea 29:45 (Rédli -1, Imre -3, Boczkó -12).
A 3. helyért: Magyarország-Oroszország 33:45 (Boczkó 0, Rédli -6, Imre -7).
Végeredmény: 1. Korea, 2. Franciaország, 3. Oroszország, 4. Magyarország (Boczkó Gábor, Imre Géza, Rédli András, Somfai Péter).
 
Junior női kard egyéni Világupa-verseny, Dourdan, 119 induló. A csoportmérkőzéseken: Záhonyi Petra 6 győzelem/0 vereség, Kelecsényi Mirabella 5/1, Drajkó Lili 4/2, Papp Borbála 3/3, Kelecsényi Léna 2/4, Balogh Zita 2/4 (valamennyien továbbjutottak), Mihalik Nóra 1/5 (kiesett).
A legjobb 64 közé jutásért: Drajkó-Manel (kanadai) 15:9, Balogh-Arrayales (mexikói) 7:15, Papp-Boungab (algériai) 10:15, Kelecsényi L.-Gans (francia) 4:15.
A legjobb 32 közé jutásért: Záhonyi-lasota (amerikai) 15:13, Kelecsényi M.-Krüger 15:5, Drajkó-Johnson (amerikai) 15:12.
A legjobb 16 közé jutásért: Záhonyi-Kostrzewa (lengyel) 15:8, Kelecsényi M.-Szakellariu (görög) 15:12, Drajkó-Seveljeva (orosz) 4:15.
Nyolcaddöntő: Záhonyi-Sasaki (japán) 14:15, Kelecsényi M.-Palmedo (amerikai) 14:15.
Végeredmény: 1. Palmedo (amerikai), 2. Bolsakova (orosz), 3. Basta (orosz) és Seveljeva (orosz), …10. Záhonyi Petra, …12. Kelecsényi Mirabella, …28. Drajkó Lili, …73. Papp Borbála, …85. Kelecsényi Léna, …93. Balogh Zita, …96. Mihalik Nóra.
 
Kadet férfi tőr egyéni Világkupa-verseny, Pozsony, 205 induló. A csoportmérkőzéseken: Mendrey Tamás 6 győzelem/0 vereség, Bényei Erik 5/1, Bellovicz Gábor 5/1, Frűhauf Banjámin 5/1, Nagy Balázs 4/1, Bencze Attila 4/2, Hajas Gergő 4/2, Magyar Áron 4/2, Nedeljkovic Mateja 4/2, Mészáros Tamás 3/3, Wolf Ádám 3/3, Pankaczi Krisztián 3/3, Major Mátyás 3/3, Mérő Mihály 2/4 (valamennyien továbbjutottak), Simon Kristóf 1/5, Udvardi Péter 0/6, Nedeljkoci Luka 0/6, Korom Erik 0/6.
A legjobb 128 közé jutásért: Major-Dolzycki (lengyel) 10:15, Mérő-Renner (német) 14:15.
A legjobb 64 közé jutásért: Bencze-Noureldin (egyiptomi) 15:7, Mészáros-Valentin (francia) 15:13, Frűhauf-Kajbjer (svéd) 15:5, Bényei-Sztanciosz (görög) 15:6, Mendrey-Martiniak (lengyel) 15:11, Bellovicz-Gou (amerikai) 15:5, Nagy-Jones (brit) 15:12, Kiss-Pardell (brit) 9:15, Pankaczi-De Almeida (brit) 14:15, Wolf-Danckwardt (dán) 6:15, Magyar-Bird (brit) 6:15, Nedeljkovic M.-Nayrac (francia) 9:15, Hajas-Michaut (francia) 9:15.
A legjobb 32 közé jutásért: Frűhauf-Egyenes-Pörsök (szlovák) 15:9, Mendrey-Li Ming (horvát) 15:12, Nagy-Eid (egyiptomi) 15:13, Mészáros-Knodt (amerikai) 13:15, Bellovicz-Bibard (francia) 13:15, Bényei-Danckwardt (dán) 8:15, Bencze-Tourette (amerikai) 9:15.
A legjobb 16 közé jutásért: Frűhauf-Itkin (amerikai) 6:15, Mendrey-Bibard (francia) 4:15, Nagy-Massol (francia) 13:15.
Végeredmény: 1. Knodt (amerikai), 2. Ediri (francia), 3. Hecher (francia) és Tourette (amerikai), …18. Mendrey Tamás, 27. Frűhauf Benjámin, 28. Nagy Balázs, …36. Bényei Erik, …39. Bellovicz Gábor, …51. Bencze Attila, …60. Mészáros Tamás, …77. Hajas Gergő, …80. Magyar Áron, 81. Kiss Bogdán, …83. Nedeljkovic Mateja, …92. Wolf Ádám, …105. Pankaczi Krisztián, …129. Major Mátyás, …145. Mérő Mihály, …163. Simon Kristóf, …180. Udvardi Péter és Nedeljkovic Luka, …193. Korom Erik.
 
Kadet női tőr egyéni Világkupa-verseny, Poznan, 107 induló. A csoportmérkőzéseken: Kondricz Kata 6 győzelem/0 vereség, Hajas Nóra 6/0, Nagy Anasztázia 6/0, Tóth Janka 5/1, Pásztor Flóra 4/2.
A legjobb 32 közé jutásért: Kondricz-Lawska (lengyel) 15:5, Pásztor-Jeglinska (lengyel) 15:10, Hajas-Murawska (lengyel) 15:3, Nagy-Wloszinska (lengyel) 15:4, Tóth-Mustafaeva (svéd) 15:6.
Egyeneságon a legjobb 24 közé jutásért: Kondricz-Lazareva-Szkranzsevszkaja (bolgár) 15:4, Pásztor-Hajas 15:9, Nagy-Taranenko (ukrán) 15:13, Tóth-Bober (lengyel) 15:12.
Egyeneságon a legjobb 12 közé jutásért: Kondricz-Toporska (lengyel) 15:6, Pásztor-Lidzbarska (lengyel) 15:8, Tóth-Nagy 15:12.
Egyeneságon a legjobb 8 közé jutásért: Kondricz-Rowland (brit) 15:9, Pásztor-Szewczyk (lengyel) 15:6, Tóth-Derevjanko (ukrán) 15:8.
Vigaszágon a legjobb 24 közé jutásért: Hajas-Matreszek (cseh) 15:3.
Vigaszágon a legjobb 16 közé jutásért: Hajas-Kralikova (szlovák) 7:3, Nagy-Szabelska (lengyel) 15:13.
Vigaszágon a legjobb 12 közé jutásért: Hajas-Mech (lengyel) 15:4, Nagy-Kudlacek (osztrák) 11:15.
Vigaszágon a legjobb 8 közé jutásért: Hajas-Derevjanko (ukrán) 15:4.
Negyeddöntő: Hajas-Pásztor 15:14, Tóth-Rowland (brit), Kondricz-Kudlacek (osztrák) 15:5.
Elődöntő: Hajas-Tomczak (lengyel) 14:10, Kondricz-Tóth 15:13.
Döntő: Kondricz-Hajas 14:13. 
Végeredmény: 1. Kondricz Kata (edző: Marco Goncalves, válogatott edző: Kiss Tibor), 2. Hajas Nóra (edző: Szirmai Benedek, válogatott edző: Kiss Tibor), 3. Tóth Janka (edző: Gátai Róbert, válogatot edző: Kiss Tibor) és Tomczak (lengyel), …8. Pásztor Flóra (edző: Beliczay Sándor, válogatott edző: Kiss Tibor), …14. Nagy Anasztázia.
 
Kadet női párbajtőr egyéni Világkupa-verseny, Pozsony, 243 induló. A csoportmérkőzéseken: Egereszegi Alexandra 6 győzelem/0 vereség, Gilányi Dóra 5/1, Szőke Sára 5/1, Kardos Edina 5/1, Petri Renáta 4/1, Nagy Mira 4/1, Fekete Laura 4/2, Nagy Kinga 4/2, Csepregi Csepke 4/2, Csoknyai Lilla 4/2, Trencsényi Sára 4/2, Ladányi Nelli 4/2, Vértesi Lili 4/2, Molnár Petra 3/2, Csiaki Dorottya 3/2, Borsodi Emma 3/3, Kazar Dóra 3/3, Fehértói-Nagy Lili 3/3, Pleész Hanna 3/3, Gnám Tamara 2/4.
A legjobb 128 közé jutásért: Kazar-Gnám 15:13, Pleesz-Fehértói-Nagy 15:6, Borsody-Musial (lengyel) 15:8, Trencsényi-Bysztronszka (lengyel) 15:11, Csiaki-Nagy (román) 15:14, Vértesi-Repanati (olasz) 15:8, Ladányi-Hide (brit) 15:7, Molnár-Reilly (amerikai) 14:15.
A legjobb 64 közé jutásért: Gilányi-Borsody 15:11, Petri-Grady (amerikai) 15:13, Nagy K.-Freier (német) 15.13, Egerszegi-Pleesz 14:11, Csepregi-Csoknyai 15:12, Szőke-Reilly (amerikai) 15:9, Kardos-Zurowska (lengyel) 15:8, Ladányi-Tisch (német) 13:7, Vértesi-Jaszinszkaja (orosz) 13:15, Csiaki-Schlier (román) 11:15, Trencsényi-Lee-Elabd (amerikai) 6:15, Fekete-Mesic (horvát) 8:15, Nagy M.-Kolanko (lengyel) 13:15, Kazar-Elmer (osztrák) 9:15.
A legjobb 32 közé jutásért: Gilányi-Petri 13:12, Nagy K.-Egerszegi 11:6, Csepregi-Bajkova (orosz) 15:8, Szőke-Mazanek (lengyel) 15:12, Kardos-Jazsinszkaja (orosz) 13:15, Ladányi-Nabeth (francia) 8:15.
A legjobb 16 közé jutásért: Nagy.K.-Borrye (dán) 15:10, Csepregi-Szőke 15:13, Gilányi-Mesic (horvát) 6:15.
Nyolcaddöntő: Nagy K.-Billi (olasz) 15:9, Csepregi-Favre (svájci) 10:15.
Negyeddöntő: Nagy K.-Forastieri (olasz) 15:11.
Elődöntő: Nagy K.-Sica (olasz) 15:13.
Döntő: Nagy K.-Treudt-Gösser (német) 6:15.
Végeredmény: 1. Treudt-Gösser (német), 2. Nagy Kinga (edző: Patócs Béla, válogatott edző: Plásztán Attila), 3. Favre (olasz) és Sica (olasz), 19. Gilányi Dóra, …21. Szőke Sára,  …33. Egerszegi Alexandra, …41. Kardos Edina, …46. Petri Renáta, …56. Ladányi Nelli, …75. Nagy Mira, …79. Fekete Laura, …85. Csoknyai Lilla, …88. Trencsényi Sára, …94. Vértesi Lili, …101. Csiaki Dorottya, …104. Borsody Emma, 105. Kazar Dóra, …115. Pleesz Hanna, …136. Molnár Petra. 
 
Junior férfi kard egyéni nemzetközi verseny, Künzelsau, 81 induló. A csoportmérkőzéseken: Kovács István 6 győzelem/0 vereség, Bancsics Máté 5/0, Pálovics Bálint 5/1, Habony Viktor 5/1, Péch Miklós 5/1, Morvai Ákos 5/1, Farkas Vendel 5/1, Piller Gergely 5/1, Nagy Martin 4/2, Galgóczy Tamás 4/2, Dobó István 4/2, Vörös Bálint 4/2, Gémesi Huba 4/2, Farkas Miklós 3/2, Urbán Ádám 3/3, Szlama Vilmos 3/3, Hegedűs Márton 3/3, Holló Áron 2/3 (valamennyien továbbjutottak), Mészáros Balázs 1/4 (kiesett).
A legjobb 32 közé jutásért: Piller-Holló 15:13, Farkas V.-Franz-Gerstein 15:14, Bancsics-Pfeiner (német) 15:6, Galgóczy-Urbán 15:10, Habony-Rommelspacher (német) 15:5, Péch-Brüggenthies 15:4, Pálovics-Falb 15:3, Nagy-Budde (német) 15:8, Szlama-Holtmann (német) 15:11, Morvai-Hamelmann (német) 15:14, Vörös-Köck (német) 15:10, Dobó-Domanski (német) 15:13, Kovács-Zea Armenta (mexikói) 15:8, Gémesi-Hilger (német) 15:12, Hegedűs-Hülshörster (német) 12:15, Farkas M.-Nalewaja (német) 14:15. 
A legjobb 16 közé jutásért: Farkas V.-Piller 15:13, Bancsics-Galgóczy 15:9, Habony-R. Bonah (német) 15:8, Vörös-Kempf (német) 7:15, Péch-L. Bonah (német) 15:14, Nagy-Pálovics 15:8, Kovács-Dobó 15:9, Szlama-Rapp (német) 8:15, Morvai-Schaich (német) 6:15, Gémesi-Redwanz (német) 10:15.
Nyolcaddöntő: Bancsics-Blatz (német) 15:2, Nagy-Kovács 15:12, Péch-Krause (német) 14:15, Habony-Gert (német) 9:15, Farkas V.-Koch (német) 5:15.
Negyeddöntő: Bancsics-Koch (német) 14:15, Nagy-Krause (német) 10:15.
Végeredmény: 1. Redwanz (német), 2. Gert (német), 3. Krause (német) és Koch (német), 5. Bancsics Máté, …8. Nagy Martin, …10. Kovács István, …12. Habony Viktor, 13. Péch Miklós, 14. Farkas Vendel, …18. Pálovics Bálint, …21. Piller Gergely, …24. Galgóczy Tamás, …26. Dobó István, 27. Vörös Bálint, 28. Gémesi Huba, …32. Szlama Vilmos, …36. Farkas Miklós, …42. Urbán Ádám, …44. Hegedűs Márton, …48. Holló Áron, …65. Mészáros Balázs.  

2015. január 24.

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM