Németh András amerikai egyetemi bajnok!

márc 27, 2017 | Archív

Nagy sikert ért el Németh András! Az Egyesült Államokban tanuló válogatott férfi tőrözőnk a számára egyik legfontosabb versenyen, az amerikai egyetemi bajnokságon aranyérmet nyert!

Nagy sikert ért el Németh András! Az Egyesült Államokban tanuló válogatott férfi tőrözőnk a számára egyik legfontosabb versenyen, az amerikai egyetemi bajnokságon aranyérmet nyert! Ráadásul úgy, hogy az elődöntőben a felnőtt világranglistát vezető (!) amerikai Massialast győzte le 15:13-ra. A bajnokság, az NCAA döntőjében 24-en léphettek pástra, és egy 5 tusos körmérkőzést követően a legjobb négy vívta az elődöntőt majd a döntőt. Gratulálunk Andrásnak a szép sikerhez! További két, kint tanuló vívónk is bejutott a döntőbe, kardban Valkai Ferenc a 12., párbajtőrben Garzó Zsombor a 17. helyen végzett.

Németh András (balra) nagy sikert ért el az NCAA megnyerésével.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események