OB kezdési időpontok módosítás

nov 21, 2016 | Archív

Tisztelt Szakosztályvezető Sporttársak! Értesítelek Benneteket, hogy a 2016. évi Felnőtt Magyar Bajnokság selejtező küzdelmeinek kezdési időpontja megváltozott. (2016. november 25.

Tisztelt Szakosztályvezető Sporttársak!

Értesítelek Benneteket, hogy a 2016. évi Felnőtt Magyar Bajnokság selejtező küzdelmeinek kezdési időpontja megváltozott. (2016. november 25. péntek)

Kérem figyeljetek az új időpontok betartására, erről értesítsétek a versenyzőket.

A szombati és vasárnapi program változatlan.

Polgár Pál
főtitkár

 

November 25 péntek

Fegyvernem Versenyszám Kezdési Jelentkezés
Férfi párbajtőr  Egyéni 9:00 Nagyterem
Női párbajtőr  Egyéni 14:00 Nagyterem
 
Férfi tőr  Egyéni 12:30 Alsó terem
Női tőr  Egyéni 9:00 Alsó terem
 
Férfi kard  Egyéni 12:30 Kis terem
Női kard  Egyéni 17:00 Kis terem
Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események