Október elsején búcsúztatják Kulcsár Győzőt

szept 25, 2018 | Archív

A Farkasréti temetőben, október elsején (hétfőn), délután fél négykor kezdődő gyászszertartás keretében búcsúztatják Kulcsár Győző, négyszeres olimpiai bajnok vívót, a Nemzet Sportolóját.

A gyászmise este hatkor kezdődik az Egyetemi Templomban (V. ker., Papnövelde u. 8.).

Kulcsár Győző hosszan tartó betegség után, életének 78. évében, szeptember 19-én este hunyt el.

A Magyar Vívó Szövetség kisbuszokat indít az Istvánmezei útról a temetésre, jelentkezni az eva.keresztesi@hunfencing.hu e-mail címen lehet korlátozott létszámban.

Búcsúztató írásunkat ezen a linken http://www.hunfencing.hu/hir/elhunyt-kulcs-r-gy-z-2577 olvashatják. 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események