Olimpiai Reménységek Verseny Hitelesítés

jún 7, 2017 | Archív

Tisztelt Egyesületek / Szakosztályok! Tájékoztatásul küldjük, hogy a 2017. június 10-i Olimpiai Reménységek Versenye – Kadet Férfi – Női Tőr és Párbajtőr versenyen, az EFC

Tisztelt Egyesületek / Szakosztályok!

Tájékoztatásul küldjük, hogy a 2017. június 10-i Olimpiai Reménységek Versenye – Kadet Férfi – Női Tőr és Párbajtőr versenyen, az EFC Kadet Körversenyek versenyszabályainak megfelelő hitelesítés lesz.

Hitelesítés időpontja: 2017. június 10. (szombat) 07:00 – 09:00                 Férfi Tőr – Párbajtőr

                                                                                                  09:00 – 17:00                 Női Tőr  – Párbajtőr

Hitelesítendő felszerelések: maszk, kesztyű, lamé

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események