Országos Diákolimpia versenykiírások

márc 24, 2017 | Archív

Tisztelt Sporttársak! Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy a 2017. évi Országos Diákolimpia versenykiírásai megtalálhatóak a versenykiírások menüpont alatt. Kérünk

Tisztelt Sporttársak!

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy a 2017. évi Országos Diákolimpia versenykiírásai megtalálhatóak a versenykiírások menüpont alatt.

Kérünk mindenkit, hogy a nevezési lapokat a kiírásban megadottak szerint küldjék el.

A nevezés határideje: 2017. április 10.

Üdvözlettel:

Magyar Vívó Szövetség

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM