Országos Sulivívó Diákolimpia 2018

márc 13, 2018 | Archív

Az Országos Sulivívó Diákolimpia versenykiírásai a mai napon felkerültek az oldalra, ezzel egy időben a nevezési felület is aktív. Részletek a versenykiírásokban.

Kedves Sportolók!

A 2017-2018-as tanév Országos Sulivívó Diákolimpia versenykiírásai felkerültek a Magyar Vívó Szövetség honlapjára, melyek megtalálhatók a versenykiírások menüpontban.
A versenykiírásokban leírtak szerint várjuk minden érdeklődő jelentkezését.

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy a nevezéseket az oktatási intázmények tudják leadni a Magyar Diáksport Szövetség online nevezési rendszerén keresztül.

Üdvözlettel:
MVSZ Iroda

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események