Pályázat Mesteredzői és Edzői Életmű Díjra

márc 2, 2017 | Archív

Tisztelt Egyesületek!  A Magyar Edzők Társasága pályázatot hirdet a 2017 évben adományozandó Mesteredzői és Edzői Életmű Díjra. Az elismerésre magyar állampolgárságú

Tisztelt Egyesületek!

 A Magyar Edzők Társasága pályázatot hirdet a 2017 évben adományozandó Mesteredzői és Edzői Életmű Díjra.

Az elismerésre magyar állampolgárságú versenyzők által elért, kiemelkedő nemzetközi eredményeket (olimpia, VB, EB) tartósan felmutató, iskolát teremtő edzők jelentkezhetnek. A pályázati feltételeket apályázati kiírások tartalmazzák. Az érvényes pályázathoz nélkülözhetetlen az illetékes országos sportági szakszövetség támogató javaslata.

Szövetségi véleményezésre történő benyújtás határideje 2017. március 24 péntek.

A pályázati felhívás a Magyar Edzők Társasága honlapján (www.magyaredzo.hu) megtalálható és ugyanonnan a pályázati kiírás és az adatlap is letölthető.

MET Mesteredzői Díj pályázati kiírás      MET Mesteredzői Díj pályázati adatlap

MET Életmű Díj pályázati kiírás               MET Életmű Díj pályázati adatlap

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM