Pontosítás a 2016 május 07-08 párbajtőr verseny kapcsán

ápr 15, 2016 | Archív

Az utóbbi időben több kérdés érkezett a versenynaptárban szereplő, május 7-8-i JUNIOR/FELNŐTT párbajtőr válogatóval kapcsolatban, itt összeszedtem a válaszokat:- ez egy és ugyanaz a

Az utóbbi időben több kérdés érkezett a versenynaptárban szereplő, május 7-8-i JUNIOR/FELNŐTT párbajtőr válogatóval kapcsolatban, itt összeszedtem a válaszokat:

– ez egy és ugyanaz a verseny, tehát nincs külön junior és felnőtt,

– beleszámít a 2016-2017-es junior válogatásba,

– csak a felnőttek és juniorok kapnak rá pontot, tehát kadét ranglistára nem számít,

– az elnevezésbe azért írtuk bele külön, hogy JUNIOR, mert tavaly ez a felnőtt előválogató nem számított bele a junior válogatásba, de ezzel egyértelművé akartuk tenni,

– azért volt rá szükség, mert nagyon korán kezdődik a szezon, ezért tavaly nem is volt az első junior vk. előtt válogató, így mindössze két verseny alapján dőlt el, hogy ki induljon azon.

Kovács Iván

vezetőedző

 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.