Rédli András és Somfai Péter a bogotai főtáblán

máj 26, 2017 | Archív

A kolumbiai Bogotában rendezik ezen a hétvégén a párbajtőr Grand Prix szezonbéli utolsó állomását. Magyar részről hárman vesznek részt az indulószám alapján nem túl népszerűnek

A kolumbiai Bogotában rendezik ezen a hétvégén a párbajtőr Grand Prix szezonbéli utolsó állomását. Magyar részről hárman vesznek részt az indulószám alapján nem túl népszerűnek tűnő helyszínen – az egyébként igen rangos versenyen. Riói bajnokunk, Szász-Kovács Emese kiemeltként csak a vasárnapi főtáblán lép pástra, míg két olimpiai bronzérmesünk, Rédli András és Somfai Péter a csoportmérkőzések után közvetlenül a 64 közé jutott – így magyar szempontból a szombati pihenőnap után vasárnap következik a folytatás. Hajrá, magyarok!

Rédli András hibátlan mérleggel jutott a legjobb 64 közé.

Eredmények. Férfi párbajtőr egyéni Grand Prix, Bogota, 114 induló. A csoportmérkőzéseken: Rédli András 6 győzelem/0 vereség, Somfai Péter 5/1 (mindketten a lejgobb 64 közé jutottak).

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM