Sikeres párbajtőr edzőtovábbképzés

júl 6, 2016 | Archív

Egy hétig tartott, és szerdán ért véget Tatán az a párbajtőr edzőtovábbképzés, melyet Udvarhelyi Gábor szövetségi kapitány, mesteredző tartott. A rendkívül sikeres esemény a

Egy hétig tartott, és szerdán ért véget Tatán az a párbajtőr edzőtovábbképzés, melyet Udvarhelyi Gábor szövetségi kapitány, mesteredző tartott. A rendkívül sikeres esemény a Nemzetközi Vívó Szövetség anyagi hozzájárulásával történt, és az ország valamennyi tájáról 22 magyar vívómester vett rajta részt. A minden igényt kielégítő körülmények között naponta két alkalommal, hat órás képzést kaptak mestereink. Remélhetőleg hasonló sikerek állnak a képzésen részt vevő edzők előtt, mint amelyhez legeredményesebb jelenlegi fegyvernemünk szoktatott bennünket az elmúlt esztendőkben…

edzőtovábbképzés 2 Ez nem a 22-es csapdája. Hanem a tatai párbajtőr edzőtovábbképzés 22 résztvevője, középen Udvarhelyi Gábor szövetségi kapitánnyal, mesteredzővel. edzőtovábbképzés 1 A hóhért akasztják… Amikor az edző kapja a leckét a mestertől.

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM