Sikeres veteránverseny!

jan 24, 2014 | Archív

Nagy sikerrel, közel 200 indulóval, remek hangulattal és magyar győzelmekkel ért véget az első Budapesten rendezett nemzetközi veterán versenyünk, mely remek előkészületet jelentett az

Nagy sikerrel, közel 200 indulóval, remek hangulattal és magyar győzelmekkel ért véget az első Budapesten rendezett nemzetközi veterán versenyünk, mely remek előkészületet jelentett az októberi, magyarországi veterán világbajnokságra. Részletes eredményeket az „Eredmények”-re kattintva találtok!

IMG_3245(1)[1]

IMG_3321[1]

IMG_3352[1]

IMG_3392[1]

IMG_3428[1]

2014. február 24.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események