Sportágfejlesztési határidők változásai!

aug 19, 2014 | Archív

Tisztelt Tagszervezeteink! Felhívjuk T. Tagszervezeteink figyelmét, hogy a 2014. I. félévi sportágfejlesztéssel kapcsolatos határidők az alábbiak szerint változtak... További

Tisztelt Tagszervezeteink!

Felhívjuk T. Tagszervezeteink figyelmét, hogy a 2014. I. félévi sportágfejlesztéssel kapcsolatos határidők az alábbiak szerint változtak…

További információk!

 

Tisztelt Tagszervezeteink!

Felhívjuk T. Tagszervezeteink figyelmét, hogy a 2014. I. félévi sportágfejlesztéssel kapcsolatos határidők az alábbiak szerint változtak:

Felhasználási idő: 2014.02.01-2014.08.05
Elszámolási határidő: 2014.09.05.

Az elszámolási határidő közeledtével, folyamatosan várjuk az egyesületi elszámolásokat.
A honlapon szereplő elérhetőségeken bármilyen kérdésben szívesen állunk szíves rendelkezésükre.

Kérjük, a határidőket minden körülmények között szíveskedjenek betartani!

Magyar Vívó Szövetség
Pályázati Adminisztráció

2014. augusztus 19.

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM