Sportcsillagok Ösztöndíjprogram 2016/2017 tanév második félév

márc 9, 2017 | Archív

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram 2016/2017. tanév második félévre vonatkozó pályázat a mai napon kiírásra került. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a pályázati kiírás

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram 2016/2017. tanév második félévre vonatkozó pályázat a mai napon kiírásra került.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a pályázati kiírás tartalmilag azonos a múlt félévi kiírással, ugyanakkor a pályázati anyag beküldésére a jelentkezőknek rövidebb idő áll rendelkezésre.

A pályázattal kapcsolatban  felmerülő kérdésekkel a Nemzeti Utánpótlás-nevelési Főosztály két munkatársához lehet fordulni.( Csejtei Andrea: 06-1-795-1149, Kálmán Péter: 09-1-795-5611 számokon).

Jelentkezési felhívás

Jelentkezési lap

Jelentkezési útmutató

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események